Rabb-i Rahimim...

?ui=2&view=att&th=1259c2a6c23197eb&attid=0.1&disp=attd&realattid=ii_1259c2a6c23197eb&zw

Rabb-i Rahimim...

Kullarına gecenin son 3'te birinde seslenip 'Yok mu dua eden, duasını kabul edeyim! Yok mu tövbe eden, tövbesini kabul edeyim!' diyerek merhamet kapılarını sövelerine kadar açan Allahım!
Günümüzü farz ve sünnet namazlarla zenginleştirmemizi, böylece kafirlerden farkımızı ortaya koymamızı, hayatımızı yaşanır ve anlamlı kılmamızı, varlığımızın hakkını verebilmeyi nasib eyle... Sonra da geceleri bu hazine değerindeki buluşma anlarında bizi huzuruna kabul et..
Seninle en tatlı muhabbetlerin yaşandığı, yakınlığın tadının doyasıya çıkarıldığı sessiz ve huzurlu o anların müdavimlerinden eyle bizi...
En yakınlarına ve sevdiklerine sunduğun ikramları dağıttığına inandığım bu anları en hassas avcılar gibi avlayıp değerlendirmeyi talep ediyoruz ihsan ve kereminden.....
Bizi tembellikten ve cahillikten kurtar!!!
Ve..
Yar-ı Canım Resullallah Efendim'i (sav) Vesile (Cennette sadece bir kişiye nasib olacak bir makam) ile sevindir; O'nu Makam-ı Mahmud'a eriştir..
Her an her salise Gönüllerimizin Eşsiz Sultanı'nın şefaat dairesini genişlet de genişlet;ve bizleri de o şefaat ile mutlak saadete erdir:')
Geceleri Senin huzuruna gelerek mutlak imanı kazanmayı, o imanla da Senin karşında acziyetimizi tam bilmekle beraber; hayatın bütün gailelerine sıkıntılarına karşı izzetle, dimdik durabilmeyi nasip et biz kulcuklarına!
Sadece Rabbimizin önünde secdeye giden kullarını, küffara karşı kuvvetli, izzet ve şeref sahibi, celaliyle titreten azizlerden kıl!!!

Efendiler Efendisi Muhammedimiz'in (sav) o lal-ü güher ismini dünyaya yayabilmeyi, herkesin kalbinin O Güzeller Güzeli'nin sevgisiyle aşkıyla yanmasına vesile olabilmeyi diliyor ve dileniyoruz Sen'den Rabbimmmm!!!!

Bizi Canımız Cananımız En Sevgilimiz Efendimiz ile beraber eyle...
Hayatımızın hitamında (haketmesek de bu büyük payeyi) ötelere yelken açtığımızda bizi hemen O'na kavuştur, yüreklerimizi O'nunla feraha erdir..:')
Allahım!!! Bize bunca nimeti; imanı, hayatı, sağlığı... ihsan ederken hiç bir karşılık gözetmeyen cömert Rabbim!! Bu güzelliklerini de bir lahzada ihsan ediver kulcuklarına... Dünyanın onca meşgalesi arasında hala sabırla bu satırları okuyan bu kırık yüreklerin dualarına "KÜN!" hitabıyla muamelede bulunuver lütfen.....
Ve benim gibi haddi aşmışları da affediver bu samimi kulcuklarının hatrına...
amin...


?ui=2&view=att&th=1259c391ed62eb42&attid=0.1&disp=attd&realattid=ii_1259c391ed62eb42&zw
 

 
 
 

Hiç yorum yok: